Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت گفت: با «ستاد» بستر و شرایطی در فضای رقابتی سالم ایجاد می‌شود تا همه کاربران بخش خصوصی که میخواهند با دولت در تعامل باشند، بتوانند به راحتی اقدام به ثبت‌نام کنند.

 وزیر اقتصاد در نامه‌ای به رئیس‌جمهور ۱۵ مشکل و مانع فروش اموال مازاد دولت را تشریح و اعلام کرد در ۶ ماه نخست امسال فقط یک درصد درآمدهای پیش‌بینی‌شده بودجه در این بخش محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بندهای این نامه درباره مسائل و مشکلات اجرایی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است به نحوی که خاندوزی در این نامه اشاره کرده است: «مشکلات مربوط به برگزاری مزایده در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) امکان دسترسی آسان عموم مردم از جمله روستائیان را به مزایده کاهش داده و در مواردی علیرغم سه بار تجدید مزایده خریداری برای املاک دولت مراجعه نمی‌کنند.»

در همین باره آرش عسکری مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) با تاکید براینکه مشکلی در روند اجرایی سامانه وجود ندارد اظهار کرد: ما با «ستاد» شاهد دسترسی آسان ، تسهیل، شفاف سازی، رقابت آزاد و شرایط آسان برای فروش اموال مازاد دولت هستیم که فقط باید اطلاع رسانی عمومی در سطح رسانه ملی اتفاق بیفتد.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا با اشاره به اینکه سامانه تدارکات الکترونیک دولت یا همان ستاد، از سال ۹۰ توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی راه اندازی شده است، تصریح کرد: هدف این سامانه افزایش کارایی، شفافیت و سلامت معاملات دولتی بود که به طور کلی اجرای تمام مراحل انواع معامله به صورت الکترونیکی با استفاده از امضای الکترونیکی انجام می شود.

عسکری ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ دستگاه اجرایی در سامانه ستاد ثبت نام کرده اند و ۲۷۹ هزار فعال بخش خصوصی داریم که شامل تامین کننده ها مناقصه گرها و مزایده گرها می شوند. ضمن اینکه تا کنون یک میلیون فقره انواع معاملات به ارزش ۴۸۲ هزار میلیارد تومان در بستر این سامانه معامله شده است.

به گفته مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، ثبت نام کاربران به صورت کاملا برخط انجام می شود و هر فردی از هرکجا بخواهد ثبت نام کند نیاز به مراجعه حضوری ندارد و فقط به صورت آنلاین اقدام به عضویت و ثبت نام خواهد کرد.

او گفت: با «ستاد» بستر و شرایطی در فضای رقابتی سالم ایجاد می شود تا همه کاربران بخش خصوصی که میخواهند با دولت در تعامل باشند، بتوانند به راحتی اقدام به ثبت نام کنند. هیچ فضای بسته ای نداریم بلکه رقابتی کاملا آزاد و شفاف و سالم وجود دارد.

عسکری اظهار کرد: حدود ۱۰۰هزار مزایده گر داریم که تخصصی در مزایده ها شرکت می کنند که این آمار در شرایط فیزیکی بسیار کمتر بود و متاسفانه چون در به صورت فیزیکی و در فضای بسته انجام می شد شاهد فسادهای بسیار بودیم. از بین ۱۰۰هزار نفر مزایده گر در سطح کشور ۱۶ هزار مزایده گر تخصصی در بخش ملک فعالیت دارند.

مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت گفت: ثبت نام به صورت آنلاین در سطح کشور انجام می شود که این امکان برای هر کسی که دسترسی به اینترنت دارد فراهم است. حتی در روستاها و مناطق کم برخوردار. اما نکته مهم اینجاست که باید درباره ستاد و نحوه عملکرد ان اطلاع رسانی شود تا متقاضیان در سراسر کشور از این شرایط مطلع باشند. در این میان تبلیغات میدانی و درج بنر باید در اواویت باشد که حداقل در همان منطقه و محل انجام شود.

به گفته وی، براساس آمار، ۱۰۴هزار مزایده اموال غیرمنقول که ما به عنوان مال می شناسیم در سامانه ما منتشر شده است که از این میزان کلا ۱۵ هزار و ۷۰۰ مورد فروش رفته است و حدود ۱۵ درصد را شامل می شود.

عسکری با تاکید براینکه ستاد جنبه های مثبت عملکرد بهتری نسبت به شرایط فیزیکی خید وفروش معاملات دارد، افزود: دولت در راستای دولت الکترونیک و ارائه خدمات الکترونیک و شفاف سازی و پیشگیری و مقابله از فساد حرکت می کند و ما نیز در تلاش هستیم تا به این اهداف جامه عمل بپوشانیم بنابراین تمایلی به بازگشت به عقب نداریم.

مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به راهکارهایی برای استقبال بیشتر از «ستاد» به عنوان بهترین بستر برای فروش اموال مازاد دولت اشاره کرد و گفت: اگر تبلیغات میدانی در سطح ملک مورد نظر و دستگاهی که برگزار کننده مزایده است، انجام شود تاثیر گذاری بیشتری دارد. از ظرفیت روزنامه ها و رسانه های مکتوب و غیرمکتوب نیز نباید غافل شد به نحوی که آگهی متناسب منتشر و آدرس اینترنتی سامانه یعنی setadiran.ir هم در آن قید شود.

وی تاکید کرد: رسانه ملی می تواند بستر خوبی برای اطلاع رسانی درباره سامانه تدارکات الکترونیکی دولت باشد بنابراین باید برنامه های ویژه ای برای آن در صدا و سیما درنظر گرفته شود.

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فروش اموال مازاد دولت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند

احمدی، ضمن بیان اینکه سامانه یکتا سامانه جدیدی است که رسالت آن ساماندهی اصناف و مکاسب است، گفت: همه مکاسب و اصناف باید در سامانه یکتا ثبت نام و کد مرتبط با آن صنف و فعالیت اقتصادی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر سامانه یکتا همان جواز کسب اما به صورت الکترونیکی است، افزود: کسانی که جواز کسب کاغذی دارند با مراجعه به این سامانه می‌بایست جواز الکترونیکی کار خود را نیز دریافت کنند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: ۲۵ اردیبهشت ماه آخرین مهلت استفاده از از درگاه ملی مجوزها موسوم به یکتا است و از اصناف می‌خواهیم که در این راستا اقدام کنند.

احمدی با بیان اینکه دریافت مجوزهای الکترونیکی کسب و کار چندان دشوار نیست، گفت: اطلاعات هویتی و برخی مجوزها در این سامانه قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند جواز الکترونیکی دریافت نمایند.

وی افزود: در راستای اجرای اصل ۴۴ تمام مجوزهای کسب و کارها باید الکترونیکی شود و لذا همه اصناف باید به سایت «مجوز» مراجعه و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و این کار حتی با تلفن همراه و در دست داشتن کارت ملی و سریال کارت ملی، امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • اولین جلسه ساماندهی و تقویت مدیریت مرزهای مجاز آبی گیلان برگزار شد
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد